πάροδος χρονική :: μαζί

την πάροδο του χρόνου απλώς την αποδέχεσαι. την πάροδο του χρόνου στο «μαζί», όμως, τη θαυμάζεις. και την αποζητάς. κι εγώ. απαράμιλλης αισθητικής ζευγάρια που ωριμάζουνε μαζί. όχι που συνυπάρχουνε απλά, εκεί είναι η μαγεία, αλλά που ωριμάζουνε μαζί, που ολοκληρώνεται ο ένας με και από τον άλλον, και έτσι ωριμάζουν την αγάπη τους. ρήμα μετάβασης, και ενεργητικό.

και μεγαλώνουνε μαζί, εξ αποστάσεως. συνύπαρξη σπανίου κάλλους. τηλέφωνα, ημέιλς, εσεμές ανακοινώνουνε τον χρόνο που περνά. τα εδώ, τα εκεί που αλλάζουνε, τα πάρτι και τις διακοπές που γίναν γάμοι, ξαφνικά, ανακοινώσεις συνεδριακές, βαφτίσεις. και μεγαλώνουνε, μαζί και χωριστά.

φίλοι που γίναν σύντροφοι, ώσπου να ξαναγίνουν φίλοι αγαπημένοι, τελικά. θα συναντιούνται ίσως τυπικά, μα θα χωράνε στον καφέ τους τόσα χρόνια. θα είναι εραστές των αναμνήσεων, ακόμη κι αν τα σώματα δεν τούς ανήκουν. θα μηδενίζουν με μια αγκαλιά τις αποστάσεις τους κι ας μεγαλώνουν ασυνάρτητα εκείνες. αυτοί θα μεγαλώνουνε μαζί και θα ανταλλάσσουνε χαρές, αγάπες και ενοχές. μαζί, απ’ την τουλούζη ως και τη μέκκα […]

[@ cologne – heidelberg, 08.-09.015]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow histoires_μinimales on WordPress.com
Αρέσει σε %d bloggers: